România, în pericol în UE. Băsescu, atac la Meleșcanu: Schimbați MUMIA de la MAE!

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a avut o reacție virulentă la adresa inistrului de Externe, Teodor Meleșcanu, din cauza căruia România ar avea probleme serioase pe plan extern.

„Schimbați mumia de la MAE! România este la un nivel internațional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991. Cu certitudine sunt elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru.”, a spus Băsescu.

Băsescu a declarat că există un risc major ca încrederea României să scadă pe plan extern și cere schimbarea lui Meleșcanu.

În acelaşi timp este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism. Din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major. În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE a liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe.”. a declarat Băsescu. Pentru politica externă a României este „Extremă Urgenţă”, a scris Băsescu pe Facebok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *