România neîmblânzită

Pe 13 aprilie se lansează în cinematografe documentarul “ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ”, un film impresionant despre natura României.
Filmul este susținut de Auchan Retail România – pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire – și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust. Este realizat de casa de producție britanică Off the Fence şi distribuit în România de Transilvania Film.
“UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate și prețuire. Este, în acelasi timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă, pe care, în 2018, vă propunem să o privim în ochi” a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.
“ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ” este proiect unic, de proporţii uriaşe, care doreşte să dezvăluie frumuseţea sălbatică a României, frumuseţe nealterată, neprelucrată, magică, însă extrem de fragilă. Victor Rebengiuc este naratorul acestui spectacol veritabil.
Ce este surprinzător la acest film este dozajul cadrelor, care, într-un mod suprinzător ţine privitorul atent şi transmite o emoţie aparte, împletită cu informaţii foarte interesante şi utile despre lumea naturală a României.
Este un produs coerent, bine realizat despre România, un film care trebuie văzut, este o Românie care trebuie descoperită nu doar de străini, ci mai ales de noi. Şi poate că e bine să fie văzut şi de copiii nostri.

Sursa foto: MovieNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *