România, stat eșuat: Vicepreședinta Tribunalului Timiș, apărătoare a penalilor, face politica Rusiei și critică suplimentarea trupelor NATO trimise să apere România și nimeni nu face absolut nimic!

Judecătoarea Adriana Stoicescu, vicepeședinte al Tribunalului Timiș, comentează pe Facebook ultimele evoluții privind criza de la granița de est a Ucrainei, criticând anunțul privind suplimentarea trupelor NATO de către americani și francezi în România. ”Cu ochii umeziți de emoție, precum fecioara ce își așteaptă mirele, Românica așteaptă venirea francezilor și americanilor. Suntem pregătiți să îi întâmpinăm cu fete botoxate și darnice. (…) Vin americanii să ne apere. O, ce veste minunată…. Vom ieși la lupta și noi. Vom asigura liniștea sufletească a bravilor apărători, cu fetițe dulci din București. Vom curăța dormitoarele și vom lustrui bocancii. Vom face mămăligă și vom turna vinul în pahare”, a scris ea pe pagina personală de Facebook.

Stoicescu, a  fost susținută de Lia Savonea pentru ocuparea funțioei de vicepreședinte al Tribunalului și s-a remarcat în mod constant prin poziții publice pro-penali, anti-justiție. Evident, nu a fost sancționată deși toate aceste postări au caracter politic.

Postarea integrală a judecătoarei:

”Cu ochii umeziți de emoție, precum fecioara ce își așteaptă mirele, Românica așteaptă venirea francezilor și americanilor. Suntem pregătiți să îi întâmpinăm cu fete botoxate și darnice. Jucătorii de albă neagră vor ieși din nou la lupta, să le ia câțiva euroi și dolarei fraților care ne apară. Rapsozii se vor grăbi să le cânte de bun venit, cu pâine și sare. Statul va sări cu tot felul de facilități, gen cauze de nepedepsire pentru soldații străini dacă mai calcă, din greșeală evident, un prăpădit de român. Nu cred că există pe planetă asta o nație atât de slugarnică cum suntem noi. Pare că suntem o bărcuța găurită, lăsată în voia vântului și valurilor, fără țel și fără busola. Cum am putea fi altfel dacă ne-am distrus orice urmă de intelectualitate și decentă? Cum am putea să fim altceva decât slugile perfecte și supuse când promovăm numai incompetenți, hoți și impostori ce își urăsc cu strășnicie țara și neamul? Când adevăratul proiect de țară se cheamă “Sus minciuna”…. Am excelat la uciderea elitei și am dat lumii “mari exemple” Gherla, Sighet, Pitești. Învață cineva despre ele? Nu. Avem nevoie de Esca în cărțile de istorie. Am excelat la distrugerea unei economii, clădite pe sângele bunicilor și părinților. Învață cineva despre asta? Nu. Dar avem un milion de vizualizări ale poveștilor de alcov ale intelectualei și marii femei de afaceri Prodan. Vin americanii să ne apere. O, ce veste minunată…. Vom ieși la lupta și noi. Vom asigura liniștea sufletească a bravilor apărători, cu fetițe dulci din București. Vom curăța dormitoarele și vom lustrui bocancii. Vom face mămăligă și vom turna vinul în pahare. La sfârșit, vom încerca să apărem, disperați, în poză de grup, strecurandu-ne penibil, cum facem de zeci de ani, sfârșind cu o scatoalcă după cap și trimiși să mai aducem țigări. Nu ne întrebăm nicio clipă ce vom face dacă vor fi alții în poză de grup, iar noi să fim, din nou, doar pierderi colaterale. Nu cred, însă, că ne vor lua prizonieri. Știu din experiență înaintașilor că nu se pot baza pe noi. Îi vom trăda cu prima ocazie. Și le mai furăm și vodka….”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.