România TV, ținta unei amenințări cu bombă. A fost identificat autorul

Vineri seară, la România TV, s-a primit un email de amenințare cu bombă. Mesajul “veți sări în aer” a fost luat în serios, s-a sunat la 112 iar la sediul televiziunii au sosit rapid forțe anti-teroriste ale Serviciului Român de Informații și au fost demarate procedurile de verificare.

În platoul România TV,  vineri seară, la momentul primirii mailului de amenințare cu bombă,  se afla ministrul Apărării, Gabriel Leș.

În scurt timp a fost identificată persoana care a lansat amenințarea cu bombă la România TV iar cercetările sunt în curs.

Poliția l-a prins deja pe autorul amenințării, l-a dus la audieri și există șanse ca acesta să fie reținut 24 de ore. Este vorba despre un jurnalist pensionat,  Ioan Alexandru Tătar (70 ani), care a trimis un e-mail cu numele său la redacția România TV.

”Nu știu absolut nimic. Sunt nemulțumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliție luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din așternut, că dormeam, eram în pat deja.”, a spus bărbatul.

În ultimii ani, Tătar a făcut o emisiune sportivă la un post de televiziune. Absolvent al facultății de ziaristică, Tătar a lucrat și la Radio Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.