Românii care se vaccinează pot câștiga 100.000 de lei! Începe campania „Te vaccinezi și câștigi”!

Românii care se vaccinează pot să câștige 100.000 de lei. Loteria Română a anunțat organizarea unei campanii pentru persoanele imunizate împotriva noului coronavirus.

„Te vaccinezi şi câştigi” – acesta este numele campaniei care pune la bătaie o sumă de 100.000 de lei pentru românii care se imunizează împotriva noului coronavirus. Autoritățile apelează la idei creative pentru a încuraja populația să se vaccineze astfel încât România să atingă pragul de imunizare dorit.

Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi”, unde, dacă românii prezinți dovada vaccinării împotriva SARS-COV-2, pot să câștige 100.ooo de lei.

Conform unui comunicat emis, pe 3 iunie, de către Loteria Română, înscrierile pentru marele premiu încep pe 14 iunie. Românii care s-au imunizat împotriva noului coronavirus și vor să câștige bani, își pot achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker sau Loto 5/40, după ce prezintă dovada vaccinării împotriva SARS-COV-2.

Aceștia vor intra în posesia unui bilet gratuit de participare la tragerea la sorţi din cadrul campaniei „Te vaccinezi şi câştigi”, organizate de Loteria Română.

Potrivit informațiilor comunicate de către Loteria Română, fiecare român care își cumpără bilet pentru campania „Te vaccinezi şi câştigi” trebuie să completeze pe talon datele sale personale de identificare, după care acesta va fi depus în urnele dedicate noii campanii, din cadrul agențiilor loto.

Românii au ocazia ca, în urma extragerii, să câștige cinci premii în valoare de 10.000 de lei fiecare. Loteria Română a pus la bătaie și un mare premiu, de 50.000 de lei.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 4 iulie, potrivit informațiilor comunicate de Loteria Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *