Românul  cu cea  mai mare  pedeapsă  pentru crime – 99 de ani – a fost eliberat  după ce a executat 22 de ani de închisoare

Dacă  în SUA  ar fi fost condamnat  pe viață,  fără drept  de eliberare  condiționată,  iată că Marius Csampar poate spune că a avut noroc  că este  român. Bărbatul a  ucis  6 oameni  și a primit  o  pedeapsă de 99 de  ani de închisoare, practic, cea mai mare  pedeapsă din  țara  noastră. Ei bine, iată că Justiția a  decis, după  executarea a 22 deani  de  detenție, să-l elibereze.

„Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 ani de închisoare, a fost eliberat din închisoare după ce a solicitat desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. Marius Csampar a fost încarcerat la Turnu Severin, după ce a ucis șase oameni.

Marius Csampar a fost eliberat după 22 de ani pentru bună purtare. Acesta a făcut o cerere de liberare condiționată în urmă cu câteva zile. Cel cunoscut drept „vânătorul de oameni” s-a aflat la a treia analiză a comisiei, fiind recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate. Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane şi avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați”, potrivit news-mehedinti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.