Romașcanu, atac la Violeta Alexandru: “Și-a luat jumătate de normă la fabrica de fake news a guvernământului”

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu,  a făcut, sâmbătă,  o postare  pe Facebook, în  care a  lansat  un atac  la ministrul Muncii, Violeta  Alexandru, pe care  o  acuză că  lansează  informații false. Iritarea  a  pornit  după  ce  ministrul Muncii a susţinut că social-democraţii ar căuta alt candidat la Primăria Capitalei, în locul Gabrielei Firea, Romaşcanu afirmând că Firea are toată susţinerea PSD. Pentru a nu exista  dubii, el  a  postat  și o fotografie cu Violeta Alexandru.

„Doamna din ilustrația atașată, terminând recalcularea pensiilor (not!), finalizând creșterea punctului de pensie (ioc!), și-a luat jumătate de normă la fabrica de fake news a guvernământului.

Ultima creație are ca intrigă niște invenții legate de susținerea PSD pentru Gabriela Firea.

Pentru (ne) liniștea dumneaei și a peneleului, reconfirmăm cu maximă tărie și seriozitate susținerea PSD pentru un nou mandat de primar general al doamnei Firea. Care, altă veste, va și câștiga.

Deci, guvernați și lăsați genul asta de manipulare puerilă. Când nu ai în tot partidul istorie PNL niciun (zero!) candidat propriu pentru primăria capitalei, e ridicol să emiți considerații despre alții.

Gabriela Firea va fi în continuare primarul general al Bucureștilor”, a scris Romaşcanu pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PSD are şi un mesaj misterios pentru un „partid mic”, despre care afirmă că manipulează prin sondaje. „Cum face un partid mic să pară partid mare? Face un sondaj în care apare la nivelul la care ar ajunge, ca reprezentare, negociindu-și puținul care pare mult. Hai să ne cunoaștem măsura, domnilor!”, mai scrie senatorul, în postarea  sa de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.