Rudy Giuliani: Trump ar putea fi audiat în ancheta privind contactele cu Rusia

Preşedintele SUA, Donald Trump, ar putea fi audiat în investigaţia privind contactele echipei de campanie electorală cu Rusia, afirmă avocatul acestuia, Rudolph Giuliani, sugerând însă că eventualele „contacte“ cu Moscova nici măcar nu sunt o infracţiune.

Rudy Giuliani a denunţat ancheta coordonată de procurorul special Robert Mueller. „Au format o echipă total tendenţioasă“, a acuzat avocatul lui Donald Trump, citat de CNN.

Fostul primar al oraşului New York a subliniat că nu îi recomandă lui Donald Trump să discute cu echipa lui Robert Mueller, explicând însă că este posibil ca liderul de la Casa Albă să vrea audierea pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

Întrebat dacă Donald Trump riscă să fie inculpat pentru contactele cu Rusia, avocatul a afirmat că s-ar putea să nu fie vorba despre o infracţiune.

„Nici măcar nu ştiu dacă este o infracţiune, mă refer la contactele cu Rusia. Dacă analizezi infracţiunea, atacurile cibernetice sunt. Preşedintele nu a comis atacuri cibernetice. Nu i-a plătit el să comită atacuri cibernetice“, a spus Giuliani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *