Rugby: Lynn Howells – Meciul cu Spania, unul dificil, dar obiectivul ‘Stejarilor’ este victoria

Meci dificil pentru „stejari”. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Antrenorul naţionalei de rugby a României, Lynn Howells, spune că partida de duminică, 18 februarie, contra Spaniei, din REIC 2018, va fi una dificilă pentru tricolori, dar obiectivul este obţinerea celei de-a doua victorii din acest an în turneul care poate asigura calificarea primei reprezentative la CM 2019 din Japonia.

”Ne aşteptăm la un meci greu în Spania, ei au avantajul de a juca acasă, iar faptul că au obţinut o victorie în faţa Rusiei, ceea ce îi menţine în cursa de calificare la Cupa Mondială, le va da o motivaţie în plus. Obiectivul nostru în acest meci este victoria, este practic o victorie care ne-ar asigura încă de acum prezenţa la Cupa Mondială. Băieţii sunt conştienţi de acest lucru, sunt foarte motivaţi şi îşi doresc să facă un meci bun. Este important să rămânem concentraţi tot meciul, să respectam planul de joc şi să nu intrăm în jocul adversarilor”, a declarat Howells, potrivit site-ului FRR.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/sport-intern/2018/02/12/rugby-lynn-howells-meciul-cu-spania-unul-dificil-dar-obiectivul-stejarilor-este-victoria–53689

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *