Rusia vrea să trimită încă 1.000 de mercenari în Ucraina

Rusia va desfăşura până la 1.000 de mercenari în Ucraina, în perioada următoare, a transmis un înalt oficial al serviciilor secrete occidentale, potrivit CNN, acesta avertizând că Moscova ar putea „bombarda oraşele pentru a se supune”.

Potrivit CNN, Rusia este gata să mai desfăşoare până la 1.000 de mercenari în Ucraina în următoarele zile şi săptămâni, aşa cum a avertizat un înalt oficial al serviciilor secrete occidentale, care spune că Moscova ar putea „bombarda oraşele pentru a se supune”, o escaladare care ar putea duce la pierderi civile semnificative.

SUA au văzut deja „unele indicii” că mercenarii ruşi ar putea fi implicaţi în invazia Ucrainei de către Moscova „în unele locuri”, a declarat un oficial înalt al apărării la începutul acestei săptămâni, dar nu a fost clar exact unde sau în ce număr. ”Am văzut câteva indicii că sunt desfăşuraţi”, a spus oficialul.

Un oficial american a declarat pentru CNN că Rusia intenţionează să mai desfăşoare până la 1.000 de mercenari în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.