Rușine istorică: Hermannstadt elimină FCSB din Cupa României

FC Hermannstadt a produs o mare surpriză prin victoria umilitoare 3-0, obţinută în faţa celor de la FCSB, joi, pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu, în sferturile de finală ale Cupei României. Elevii lui Alexandru Pelici s-au impus prin golurile marcate de Bogdan Rusu (11, 63) şi Ştefan Blănaru (29), ratând alte numeroase ocazii de gol.

Inițial, meciul dintre FC Hermannstadt şi FCSB trebuia să se dispute miercuri seara, dar a fost reprogramat pentru joi din cauza terenului îngheţat.

FCSB, care a fost de nerecunoscut, nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie mare de gol în acest meci, iar apărarea sa a fost depăşită în multe rânduri.
Altfel, sibienii au făcut ce au vrut din apărarea FCSB–ului ratând numeroase situaţii mari de gol prin Petrişor Petrescu (7), Daniel Tătar (8), Tătar (57), Ionuţ Stoica (69 – bară), Blănaru (80 – bară), Sabin Lupu (80) şi Rusu (80).

În minutul 33 al partidei arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty pentru FCSB, pentru henţ la Cristian Danci, dar a revenit asupra deciziei în urma semnalizării unui arbitru asistent, care a observat că balonul fusese jucat anterior cu mâna de Lucian Filip.

În schimb, Ovidiu Popescu (FCSB) a fost eliminat în min. 74 pentru al doilea cartonaş galben, după ce-l luase pe primul cu trei minute mai devreme.

FC Hermannstadt este a doua echipă din judeţul Sibiu calificată în semifinalele Cupei României, după ce Gaz Metan Mediaş a învins-o marţi pe Astra Giurgiu (1-0). Un alt meci din sferturile de finală, CS Universitatea Craiova – Dinamo, a fost amânat pentru marţi 6 martie, în timp ce partida dintre FC Botoşani – CSM Poli Iaşi se va juca pe 13 martie.

Sursa foto: GSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.