S-a decis unde își va ispăți pedeapsa Radu Mazăre! Vești teribile pentru fostul primar

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021.

În prezent, fostul edil se află în celula din penitenciarul Rahova cu încă trei persoane: doi cetăţeni de origine turcă şi un român. Totuşi, avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, susţine că e posibil ca fostul edil să fie mutat din Penitenciarul Rahova în altă unitate de detenţie. Acest lucru ar putea fi posibil dacă instanţa îi revocă lui Mazăre mandatul de arestare preventivă pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar. În cazul în care instanţa supremă revocă măsura, comisia de la Rahova se va întruni din nou şi Mazăre ar putea fi mutat în alt penitenciar.

Fostul primar al Constanţeia fost extrădat luna trecută din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor. Ulterior el a reclamat că a fost răpit și sechestrat neavând posibilitatea să se apere. Radu Mazăre se va însura luna viitoare în penitenciar cu iubita sa care urmează să revină în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *