Scandal Cu Droguri Pentru VIP-uri. „N-am Făcut Nimic!”

Manelistul Elis Armeanca a fost audiat astăzi, aproximativ o oră şi jumătate la sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost citat în mega dosarul de trafic şi consum de droguri în care mai multe vedete au fost chemate pentru a da declaraţii. Iniţial, Elis Armeanca nu a fost găsit însă, ulterior, manelistul şi-a făcut apariţia la DIICOT. La intrare el a declarat că habar nu are pentru ce afost chemat, însă la ieşierea el a spus că este doar martor. „N-am făcut nimic. Altfel nu mai ieşeam liber dacă făceam ceva, nu?”, a spus Elis Armeanca vizibil enervat de întrebări.

Şi la această oră, continuă audierile în mega dosarul de droguri, instrumentat de DIICOT Ploieşti, şi în care sunt implicate mai multe persoane din lumea mondenă. Manelistul Elis Armeanca, unul dintre suspecţii de trafic de droguri, este de negăsit, iar alte 3 persoane acuzate au ajuns deja în arest după ce noaptea trecută au fost audiate.

Lumea mondenă a fost zguduită ieri de un mega-scandal de trafic de droguri. Designerul Răzvan Ciobanu și femeia de afaceri Raluca Bădulescu au dat declaraţii în calitate de martor la DIICOT Ploieşti, după de procurorii şi poliţiştii au făcut zeci de descinderi în această dimineaţă.

Dosarul „stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, joi dimineaţă, la DIICOT Ploiești. În dosar principalul vizat este Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei. Acesta urmează să fie audiat astăzi la DIICOT Ploieşti. Luni a fost citat pentru audieri şi realizatorul tv Oreste Teodorescu.

Răzvan Ciobanu a refuzat să facă declaraţii după audieri. Ulterior, designerul a postat un mesaj pe Facebook în care a precizat că „sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului”.
Aceeaşi atitudine a adoptat-o şi Raluca Bădulescu. La DIICOT vor fi audiate, în zilele următoare, conform unor surse judiciare, mai multe vedete de televiziune, solişti din trupe rock, dar şi persoane din lumea modei. Acestea ar fi consumatori de droguri, iar dosarul ar fi început în urmă cu un an când procurorii au început monitorizările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.