Scandal în Coaliție pe certificatul covid și taxa pentru marile companii. PNL-PSD-UDMR s-au certat trei ore și au plecat la Cotroceni să îi împace Iohannis

După trei ore de discuții, sedinţa Coaliţiei de guvernare a fost suspendată, iar liderii partidelor și premierul au plecat la Cotroceni pentru a cere medierea președintelui Klaus Ioahnnis. Coaliţia de guvernare au avut pe ordinea de zi a ședinței împărțirea posturilor de prefecți, bugetul pe 2021 și introducerea taxei de solidaritade 1% pentru companiile mari dar și certificatul COVID.

La Cotroceni au mers Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Marcel Ciolacu, Kelemen Hunor și Varujan Pambucian. Această întâlnirea are loc în contextul în care liderii Coaliției nu se înțeleg pe taxa de solidaritate și pe introducerea unui nou proiect de lege privind certificatul COVID la locul de muncă, susțin sursele HotNews.ro.
Ședința s-a desfășurat la Parlament, în biroul lui Marcel Ciolacu unde de altfel au rămas restul de lideri participanți la ședință. Potrivit surselor citate, ședința Coaliției ar urma să se reia în jurul orei 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *