Scandal La Spital Pentru Voucherele de Vacanță!

Protest la Spitalul Universitar din Capitală! Aproximativ 20 de asistenți, dar și mai multe infirmiere, au protestat în fața Spitalului Universitar întrucât, spun ei, ar fi fost puși să aleagă între voucherele de vacanță și sporuri din cauza fondurilor insuficiente. Asistenții spun că vor protesta zilnic până la remedierea situației și au reclamat mai multe nereguli care s-ar fi făcut în spital. Ei se plâng de condițiile insalubre din spital, spunând că nu există dezinfectanţi în spital, pe secţie, ci doar pentru blocul operator.

Conform purtătorului de cuvânt al SUUB, Silvia Nica, nu a fost depus niciun act oficial din partea celor care au protestat la conducerea spitalului pentru a se ști cu exactitate care sunt revendicările în vederea remedierii lor.

S-au adunat câteva persoane care nu au depus nimic oficial la conducerea spitalului, nu se cunoaşte în mod oficial ce doresc dumnealor. Nu s-a depus nicio cerere de grevă. Deocamdată, nedorind să discute în mod direct cu conducerea spitalului, nu s-a discutat cu ei. Este vorba despre personal mediu şi auxiliar”, a declarat Silvia Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.