Scene de groază: Un urs a căzut de la etajul 1 al unui mall din centrul Braşovului!

În cursul dimineții a fost eutanasiat un urs care s-a rănit grav după o cădere de la etajul 1 al unei parcări dintr-un mall din centrul municipiului Brașov, în noaptea de duminică spre luni, potrivit Primăriei Brașov.

Ursul a pătruns în parcarea AFI Mall și, după ce a ajuns la etajul 1, a identificat un balcon prin care a încercat să iasă, dar a căzut. Cu toate că era rănit, animalul a reușit să parcurgă o distanță considerabilă, ajungând în strada Romană, unde a fost capturat de echipa de intervenție.

Ursul a fost eutanasiat în această dimineață

„Având în vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui şi până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenţie şi nu a reprezentat niciun risc pentru braşoveni”, au susţinut reprezentanţii Primăriei.

Potrivit informațiilor furnizate, este vorba despre același urs care, în decursul săptămânii trecute, a fost observat în mai multe locuri din jumătatea de sud a orașului, inclusiv în cartierul Răcădău și pe Calea București.

De asemenea, în aceeași săptămână, în partea de nord a orașului, un alt urs a pătruns în curtea unei locuințe, iar populația a fost notificată prin intermediul sistemului Ro-Alert cu privire la prezența sa și a fost sfătuită să evite zona respectivă. Fiind apropae de munte, Brașovul est preferat de urșii care adesea sunt văzuți pe străzile din oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *