SCHIMBARE ANUNȚATĂ DE UEFA

Meciurile retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor au loc marţi (10 aprilie) şi miercuri (11 aprilie). Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale se va desfăşura vineri, 13 aprilie, la sediul UEFA de la Nyon.

Azi şi mâine vom afla ultimele 4 echipe rămase în cursă pentru cel mai important trofeu continental la nivel de club. În această seară, de la 21:45, se vor disputa meciurile Roma-Barcelona (1-4 în tur) şi Manchester City – Liverpool (0-3 în tur). După partidele de săptămâna trecută, lucrurile par destul de clare, catalanii şi „cormoranii” fiind favoriţi la calificare.

Miercuri se vor juca meciurile Real Madrid – Juventus (3-0 în tur) şi Bayern Munchen – Sevilla (2-1 în tur). Şi aici soarta calificării pare jucată încă din prima manşă, „albii” şi bavarezii pornind cu prima şansă.

Miercuri seara vom şti, astfel, „careul de aşi” al sezonului 2017-2018 din UEFA Champions League. Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale va avea loc vineri, de la ora 14:00, la Nyon şi va fi precedată de tragerea la sorţi a partidelor din penultimul act al Europa League (13:00). Cele două evenimente se vor desfăşura în ordine inversă faţă de cum au avut loc până acum, aceasta fiind şi schimbarea anunţată de UEFA pe site-ul oficial.

Ambasadorul UEFA, Andriy Shevchenko, va fi cel care va extrage echipele din urne. Prima manşă a semifinalelor se va disputa pe 24 şi 25 aprilie, în timp ce returul va avea loc pe 1 şi 2 mai.

Ultimul act din UEFA Champions League va avea loc sâmbătă, 26 mai, pe stadionul NSC Olimpiyskyi din Kiev.

Sursa foto: www.uefa.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.