Sclavul se visează jupân! Toader postează o fotografie în care stă pe locul destinat prim-vicepreședintelui Comisiei Europene

Ministrrul Justiţiei Tudorel Toader a postat luni pe Facebook o fotografie în care stă pe scaunul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans.

Orgoliul și dorința de preamărire ale lui Toader sunt enorme, dovadă stând chiar documentele pe care le semnează, documente în care își trece toată titulatura didactică nu doar pe cea de ministru al Justiției.

Toader, scalvul lui Dragnea și al penalilor din PSD-ALDE, marele profesor de drept penal, s-a pus în slujba stâpânilor pentru o plată grasă, asta e clar. Care e aia, nu am aflat încă, dar cum Dragnea promite orice, oricui, doar pentru a-și atinge scopurile nu este exclus ca și Toader să fi primit promisiunea că va ajunge cel puțin Comisar European.

Dat fiind că nominalizarea se va face de Guvern, nu este exclusă varianta, doar că Dragnea are mulți oameni pe care trebuie să-i cumpere ca să tacă, iar unul este Rovana Plub, cea care a semnat pentru ca insula Belina să ajungă la Tel Drum și care sigur are multe de povestit procurorilor.

Finalul lui Dragnea va veni când nu va mai putea să cumpere oamnii, iar finalul ăsta o să vină.

Toader poate visa liniștit la ce funcții vrea în timp ce studenții, colegii de la catedredă, oamenii de pe stradă, chiar cel pe scaunul căruia stă, îl înjură, mai mult sau mai puțin diplomatic, pentru ce a făcut din justiție în numele unor penali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.