Se Anunță Dezastrul! Românii, Fără Apă Caldă Și Căldură

„Am fost acuzată că mă opun amnistiei. Fac apel la toți colegii mei că orice greșeală ne poate duce pe toși în haos. Sunt de acord cu tot ce este legal și nu fantezist. Vreau să solicit Guvernului să soluționăm problema traficului, întrucât această problemă cu poate fi executată doar de către administrația locală. De asemenea, alte probleme importantă sunt cea a ELCEN și cea a RADET.

Clienții RADET vor avea de suferit și este vorba de spitale, ambasade, școli”, a declarat astazi primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Firea l-a acuzat pe Dragnea că se opune marilor proiecte doar pentru a-și face propriile interese. Astfel, ELCEN va intra în faliment cu consecințe dezastruoase pentru bucureșteni. Nu avem suficiente depozite la nivel național. Și la ANRE în se pun bețe în roate, fiind condus tot de un om al PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cea care a declanșat războiul în PSD, a ieșit la atac chiar din fotoliul de edil.
Firea i-a declarat război președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar a anunțat că nu pleacă din Partidul Social Democrat. Sămânța de scandal a fost reprimarea mitingului Diasporei din 10 august când țap ispășitor ar fi fost prefectul Speranța Cliseru, una dintre oamenii de bază ai familiei Firea-Pandele. În schimb, Firea susține că totul a fost orchestrat chiar de ministrul de Interne, Carmen Dan, a cărui demisie a și cerut-o, dar s-a lovit de refuzul lui Liviu Dragnea. Și de aici războiul deschis.

Firea a prezentat proiectele care au fost blocate de Executiv, spunând că i s-a reproșat că tot ceea ce cere reprezintă un interes al ei și un moft al bucureștenilor. Mai mult, Firea spune că a fost acuzată că vrea să dărâme Guvernul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *