Se întorc penalii: Acuzat că a luat şpăgi uriaşe, Neculai Onţanu candidează la Primăria Sectorului 2 din partea PSD!

PSD își pregătește echipa care va intra în bătălia pentru Capitală, în cursul zilei de azi urmând să spună cine sunt cei care vor candida la primăriile de sector. În joc intră două nume extrem de cunoscute opiniei publice: un fost primar și mâna dreaptă a Gabrielei Firea.

PSD va stabili în ședința de astăzi candidaturile partidului pentru sectoarele din București. În bătălie intră două persoane extrem de cunoscute: Neculai Onțanu și Auerlian Bădulescu. Aceștia vor candida pentru sectoarele 2 și 3, au declarat surse din conducerea PSD. La sectoarele 1,4,5 și 6 vor candida primarii PSD în funcție.

Neculai Onțanu a fost primar al sectorului 2 , fost membru UNPR al lui Gabriel Oprea iar în acest moment figurează ca fondator al partidului ADER (Ader la Democrație Educație și Reconstrucție). Onțanu își anunțase deja candidatura la Primărie, susținut de ADER și PPUSL.

Potrivit unor sondaje interne ale PSD, Onțanu are un scor asemnănător cu cel al actualului viceprimar, Dan Cristian Popescu, care va candida, cel mai probabil, independent. Social-democrații speră însă că Onțanu va obține sprijin și de la electoratul social democrat.

La votul politic, PNL conduce în sondaje, la distanță mică de PSD. Liberalii nu vor avea însă candidat la sectorul 2, unde îl vor susține pe candiatul USR, Radu Mihaiu.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei în funcție, nu are foarte mari șanse să preia primăria Sector 3, însă el a fost arubncat în luptă pentru a-i crea probleme lui Robert Negoiță.

Cei 6 candidați PSD la sectoarele din Capitală vor fi: Daniel Tudorache, Neculai Onțanu, Aurelian Bădulescu, Daniel Băluță, Daniel Florea și Gabriel Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *