Se poartă zâmbetul 3D! Iată cum se poate obține si ce alimente sa eviti dupa albire!

 

 

Ați auzit de albire dentară 3D? Acesta este noul trend al verii 2016 printre cei care vor să afișeze un zâmbet imaculat, pe un chip bronzat, susține dr. Laura Mocanu, specialistul în stomatologie generală al clinicii Art Implant, din București. Potrivit medicului, procedura are efect între 8 luni și un an și se efectuează în timpul unei singure vizite la medicul dentist.

 

Tratamentele-minune care albesc dinții chiar există și nu afectează smalțul ci, din contra, ajută dantura să fie mai sănătoasă. Aceasta pentru că proceduri precum albirea 3D debutează cu detartraj și periaj profesionale, apoi continuă cu airflow. Dacă primele două curăță foarte bine dinții, atât la suprafață cât și subgingival, airflow-ul desăvârșește efectul de albire cu ajutorul unui jet de aer, apă și bicarbonat de sodiu, cu o presiune foarte mare, proiectat atât pe suprafețele dentare, cât și în zonele interdentare sau subgingivale, care sunt inaccesibile periajului manual. ”Jetul de apă care conține particule abrazive de bicarbonat îndepărtează foarte eficient toate petele și depunerile existente pe suprafața dentară, acționând ca un medicament. În plus, procedeul asigură și un masaj gingival eficient, care restabilește circulația de tip terminal”, a explicat dr. Laura Mocanu. Pachetul se finalizează cu o ședintă de albire Beyond (lampă cu plasmă), care în doar 30 de minute vă poate ajuta să aveți dinți cu până la 8 nuanțe mai albi. Este o albire de ultimă generație, iar rezultatele sunt spectaculoase.

 

Recomandată de două ori pe an

Conform specialistului, albirea dentară e recomandată, de două ori pe an, pacienților care nu au probleme dentare importante nerezolvate, precum carii sau retracții gingivale. ”Foarte multă lume apelează la albirea dentară. Oamenii au înțeles că nu e nimic dăunător în această procedură atâta timp cât manopera medicală este 100% controlată. Nu are ce să se întâmple dacă nu se abuzează de această metodă. Cine mai are îndoieli, e bine să întrebe medicul specialist în estetica dentară, ca să înțeleagă exact mecanismul”, subliniază dr. Mocanu, adăugând că în luna iulie, pe lângă prețuri speciale la tratamentele de albire, pacienții primesc cadou kituri de vacanță pentru o curățare completă.

 

Atenție ce alimente consumați după procedură!

În funcție de aspectul dinților, medicul poate recomanda, după procedurile de albire dentară, evitarea unor alimente care ar putea colora dantura, mai multe zile după tratament. ”În cazul în care pacientul nu ține cont de aceste indicații și bea cafea sau vin roșu, mănâncă zmeură sau struguri negri spre exemplu, dintele poate reveni la culoarea dinainte, mult mai repede”, a mai spus dr. Laura Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *