Ședința CSAT, Suspendată! Banii Serviciilor Secrete, Sâmbure De Scandal!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că ședința CSAT a fost suspendată întrucât nu a existat unanimitate pentru un aviz pentru rectificarea bugetară. Sâmburele de scandal îl reprezintă tăierile pe care Guvernul le-a operat la instituțiile de securitate națională.

„Este obligatoriu avizul CSAT când este vorba de bugetul țării. Guvernul a publicat în august un proiect de rectificare bugetară și au alocat mult mai mulți bani decât în bugetul inițial. Pe o rectificare pozitivă, Guvernul a prpous tăieri semnificative la instituții de securitate nașională.

Ulterior, Guvernul a făcut o nouă rectificare bugetară cu 3,5 miliarde de lei în plus, fără să se explice nici acum tăierile substanțiale pentru instituțiile de securitate națională. Directorii serviciilor ne-au prezentat faptul că nu le ajung bugetele.

Nu s-a dat aviz în CSAT, astfel că ședința CSAT a fost suspendată! Am creat posibilitatea Guvernului să revină cu un nou proiect de rectificare. Tăierile fondurilor pentru servicii nu poate fi decât o șicană politică. Este numai răspunderea Guvernului pentru această situație”, a declarat seful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *