Ședința de pedichiură care aruncă primăria în aer. Femeia de serviciu rupe tăcerea: Ne înjură mereu!

Femeia de serviciu pe care unul dintre directorii Primăriei Târgu-Jiu a pus-o să-i facă pedichiura, iar ulterior a susținut că de fapt avea o entorsă, rupe tăcerea. Femeia spune că într-adevăr i-a făcut pedichiura la cererea lui și nici vorbă de vreo entorsă. Ea mai spune că directorul Mihai Rotaru este foarte agresiv în vorbire și jignește angajații. Spune că se așteaptă să fie dată afară, dar că orice s-ar întâmpla își asumă.

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în așa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu și a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o fașă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat și în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu știu…Eu, care am și niște probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii și eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a declarat femeia de serviciu imediat după izbucnirea scandalului.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că se vor lua măsuri, dar că situația este complicată. Rotaru ar trebui să dea o notă explicativă, iar ulterior să sesizeze comisia de disciplină. Romanescu este acuzat că l-ar proteja pe Rotaru. Singura sancțiune pe care primarul o poate da este mustrarea scrisă. Rotaru ar fi fost instalat în funcție de PSRO.

Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP), conform jurnaliștilor gorjeni, o obligă pe femeia de serviciu a DPP să-i facă pedichiura, după ce-și înmoaie picioarele într-un lighean, chiar în biroul său de director.
De doi ani de când este director, Rotaru nu a făcut nimic altceva de atunci pentru oraș.

În schimb, presa locală a relatat, în dese rânduri, despre atitudinea sa de despot în relația cu sobordonații, aceștia fiind umiliți și jigniți în cel mai josnic mod, fiind de notorietate faptul că două salariate ale DPP au fost luate cu ambulanța de la serviciu și duse la spital pentru îngrijiri medicale, după unele dispute cu Rotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *