Șefă în ANAF, prinsă când lua șpagă chiar în instituție!

În plin scandal despre corupția din România înalți funcționari ai statului român nu se sfiesc să ia șpagă la drumul mare. Șefa Departamentului Informații Fiscale din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Timiș, Lucica Golban, a fost prinsă în flagrant delict în timp ce lua mită 3.000 de lei chiar în sediul instituției pe care o coduce. Ea este acuzată de luare de mită.

Șefa de la Finanțe este acuzată că a primit de la reprezentantul unui om de afaceri suma de 3.000 lei pentru ca o cerere de atribuire a codului de înregistrare în scopuri de TVA (document fără de care societatea nu putea să își desfășoare activitatea), să fie admisă și rezolvată cu celeritate, în condițiile în care societatea respectivă figura cu datorii la bugetul de stat în valoare de peste 100.000 lei, neîndeplinind condițiile rezolvării favorabile a cererii.

Banii respectivi au fost remiși inculpatei chiar în sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Timiș, la scurt timp aceasta fiind reținută de procurorii anticorupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *