Șefa CSM, CHEMATĂ la Cotroceni pentru dezastrul din Justiție! Apropiată a PSD, Lia Savonea, se mai gândește dacă onorează invitația

Președinta CSM, Lia Savonea, cunoscută ca o apropiată a PSD a fost invitată de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a avea discuții legate de starea Justiției. Administraţia Prezidenţială a trimis luni la Consiliul Superior al Magistraturii o invitaţie pentru o discuţie pe marginea situaţiei din Justiţie. Discuțiile ar urma să aibă loc miercuri când la Cotroceni vor fi prezenți și reprezentanți ai societății civile.

„Vom lua o decizie la nivelul CSM”, a precizat judecătoarea Lia Savonea, întrebată dacă şi cine va participa la discuţiile de la Cotroceni din partea CSM. Cel mai probabil șefa CSM nu va fi de acord cu un Referendum pe Justiție. Klaus Iohannis a anunțat săptămâna trecută că este aproape hotărât să declanșeze un referendum pe Justiție o dată cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai.

Lia savonea a fost și la o întâlnire cu Viorica Dăncilă, fiind de acord cu prevederile impuse de Guvern la OUG 7 privind legile Justiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *