Șeful DNA promite iar o soluție în dosarul TelDrum, în care este cercetat Dragnea pentru jaful fondurilor europene, deși cauza zace la procurori de 4 ani!

Crin Bologa, șeful DNA, susține că dosarul Tel Drum va fi gata până la sfârșitul acestui an, urmând să ajungă pe masa judecătorilor.

„Se analizează materialele probatorii. Am zis că, la un moment dat, părţile din dosare au cerut să audieze – ştiu asta de la procuror – să audieze toate interceptările şi li s-a permis acest lucru. Şi acum… tot de la procuror ştiam la momentul respectiv că analizează materialul probatoriu. Acum cred că mai are unele cereri în dosar, tot pentru administrarea unor probe”, a explicat Crin Bologa pentru Epoch Times România.

El a precizat că din discuțiile pe care le-a avut, procurorul de caz i-ar fi spus că au apărut noi elemente, iar acest lucru necesită aplicarea altor probe.

„O să le analizeze şi, din câte am discutat cu doamna procuror, după ce a făcut o analiză parţială a probelor din dosar i-au mai apărut elemente cu privire la necesitatea administrării altor probe. Dar, tot aşa, a zis că încearcă să soluţioneze cauza în cel mai scurt timp”, a afirmat Bologa.

El a precizat că procurorul este cel care va decide în ce termen va încheia dosarul, dar și-a exprimat speranța că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

„M-am ferit tot timpul să dau date. Procurorul decide. Dar eu sper ca până la finalul acestui an dosarul să fie soluţionat, dacă mai apare necesitatea administrării probei. Dacă este vorba numai de analiză sper că mai repede”, a precizat Crin Bologa

La mijlocul anului 2019, șeful interimar al DNA de la acea vreme, Călin Nistor, promitea o soluție până la finalul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.