VIDEO Şeful Gărzii Naţionale a Rusiei, un fost bodyguard al lui Putin, îl provoacă pe opozantul Navalnîi la duel

Principalul opozant al Kremlinului Aleksei Navalnîi a fost provocat la duel de către şeful Gărzii Naţionale a Rusiei Viktor Zolotov, un apropiat al lui Vladimir Putin.

Deranjat de acuzaţiile de corupţie lansate de Navalnîi la adresa sa, Zolotov a declarat despre el că este o marionetă a Statelor Unite şi că acţionează pentru a destabiliza Rusia.

„Te provoc la o luptă, în ring, oriunde, şi îşi promit că te fac praf în câteva minute“, a spus Viktor Zolotov, ridicând pumnul într-o înregistrare video.

„Îţi promit că înainte să calc şi să îmi şterg picioarele pe tine, voi face o demonstraţie pentru toţi membrii Gărzii Naţionale. Şi îţi garantez că îţi va fi ruşine să mai ieşi după aceea afară“, a insistat el.

Mai mult, Zolotov i-a transmis lui Navalnîi să nu mai facă alte acuzaţii despre el sau familia sa.

„Vreau să îţi spun că declaraţiile pe care le-ai făcut despre mine sunt insultătoare, calomnioase şi false. Şi astfel de lucruri nu se uită de obicei în rândul ofiţerilor“, a spus şeful Gărzii Naţionale a Rusiei.

Viktor Zolotov este un fost bodyguard al lui Putin şi conduce Garda Naţională de la înfiinţarea sa în 2016.

Potrivit Reuters, un avocat al lui Aleksei Navalnîi a declarat că opozantul nu îi poate răspunde acum din cauza faptului că se află la închisoare.

Navalnîi ispăşeşte din nou o pedeapsă de 30 de zile de închisoare pentru încălcarea legii privind protestele.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lZd1yUZD30g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *