Semn de împăcare la Casa Regală: Principesa Elena i-a scris fiului ei, Nicolae, după ani de scandal

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, exclus de fostul suveran din linia de succesiune, anunța, vinerea trecută, că soția sa, Alina Maria, a născut un băiat la Spitalul Polizu din Capitală.

„Cu recunoștiință profundă pentru darul Proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtățesc nașterea fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02.05. Stănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din București”, anunța nepotul Regelui Mihai, Nicolae.

De la Casa Regală, mama lui Nicolae, Alteța Sa Regală Principesa Elena, a transmis un mesaj ce ar putea fi interpretat ca un prim semn de reconciliere. Principesa Elena spune că mesajul este transmis în numele întregii Familii Regale.

„Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celui de-al treilea nepot al său, Mihai, fiul lui Nicolae și al soției acestuia Alina-Maria.

Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutului sănătate, înțelepciune și noroc în viață!”, se arată în mesajul transmis de mama lui Nicolae. Textul este însoțit de o fotografie ce face parte din colecția personală a Principesei Elena și care înfățișează pe cei doi copii ai săi, Nicolae și Karina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *