Senatorul Cîțu susține că Teodorovici a anunțat concedieri masive la bugetari din pricina împrumutilor uriașe pe care le face

Senatorul liberal  Florin Cîțu susține, într –o postare pe Facebook, că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, oarecum voalat, că urmează concedieri masive în sectorul de stat. În opinia senatorului liberal, acest fapt este o consecință a împrumutilor tot mai mari pe care Ministerul de Finanțe le-a făcut în ultima vreme pe piețele internaționale.

“Doar postacii PSD+ALDE platiti cu ruble nu vad criza finantelor publice.

Acum cateva zile Teodorivici anunta un imprumut de urgenta negociat in secret cu Banca Mondiala- 1 miliard de euro.

Ieri, la televiziunea de casa a PSD ministrul de finante al Romaniei, asa cum ii place lui Orlando sa-si spuna, confirma ce am aratat cu acte acum cateva saptamani:

– urmeaza sa concedize masiv din sectorul bugetar.

Pe Orlando nu-l ataca nasa lui Dragnea? Sau atacurile impotriva mea doreau sa distraga atentia de la planul PSD+ALDE de concedieri masive din sectorul bugetar?

Orlando a distrus economia si finantele publice cu TVA defalcat, supraimpozitarea contractelor part-time, supraacciza, OUG 114 care suprataxeaza toate sectoarele din economie si multe multe alte tampenii.

Gaura la buget este foarte mare si urmeaza taxe pentru cei cu venituri medii si mari si concedieri din sectorul bugetar.

Asa cum am anticipat din 2017.

Programul de guvernare al PSD +ALDE sustinut si votat si de UDMR si minoritati duce doar la somaj, inflatie, dobanzi mari. Avem inflatie mare. Avem dobanzi mari. Urmeaza somaj”,  a scris  Cîțu în postarea sa de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *