SFÂRȘITUL UNEI ERE: WENGER PLEACĂ DE LA ARSENAL

Arsene Wenger se pregătește de ultimul meci la Arsenal, clubul de care se va despărți la finalul acestui sezon, după 22 de ani de colaborare. Tehnicianul francez a spus când își va elibera biroul și a avut un mesaj pentru succesorul său.

„Am ceva treabă în Franța, luni și marți. Joi voi reveni și îmi voi elibera biroul. După aceea, nu știu”, a spus Arsene Wenger, la conferința de presă de joi, care precedă meciul din deplasare cu Huddersfield Town, din ultima etapă a sezonului din Premier League.

Întrebat ce sfat are pentru antrenorul care o va prelua pe Arsenal după plecarea lui, Wenger a răspuns: „Sfatul meu este să dea tot ce are mai bun și să respecte valorile clubului. E un club respectat peste tot în lume. Mi-ar plăcea ca el (n.r. succesorul său) să vină cu propriile idei, propriul discurs, o viziune diferită asupra jocului. E o șansă ca jucătorii să vadă ceva difrerit. Să respecte, totuși, ce s-a construit aici și lucrurile de care le pasă oamenilor de aici”.

Potrivit presei din Anglia, principalii candidați la postul de manager la Arsenal sunt Luis Enrique și Massimiliano Allegri.

Arsene Wenger (68 de ani) și-a luat rămas bun de la fani duminică, pe stadion propriu, și a insistat că va continua să antreneze, după cei 22 de ani pe banca „tunarilor”.

Cu tehnicianul francez pe bancă, Arsenal a disputat 827 de meciuri, a câştigat 474, a pierdut 153 şi a marcat 1.556 de goluri.

Sursa foto: www.1923.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *