Sforarul PSD, Viorel Hrebenciuc, condamnat DEFINITIV! Trebuie să se predea în această seară

Fostul lider al PSD, Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marți, definitiv, la trei ani de închisoare cu executare, iar acesta urmează să fie încarcerat după îndeplinirea procedurilor și formalităților la poliție.

Judecătorii Curții de Apel București au stabilit, marți, verdictul definitiv în dosarul de mare corupție în care fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc și fosta șefă a CNA, Laura Georgescu au fost condamnați la pedepse cu executare pentru fapte de mare corupție în primă instanță.

Concret, judecătorii Curții au respins apelurile declarate de Viorel Hrebenciuc și Laura Georgescu, astfel că a menținut decizia Tribunalului București în cazul celor doi.

În continuare CAB va comunica minuta deciziei definitive Tribunalului București, care este instanța de executare în acest caz, care la rândul său o va comunica instituțiilor statului abilitate și va emite mandatele de executare a pedepsei pe numele celor condamnați definitiv la pedepsele cu executare.

Curtea de Apel București a amânat, în 20 august, pentru a treia oară, luarea unei decizii definitive în mega-dosarul de corupție denumit „Giga Tv”, în care fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc a fost deja condamnat la o pedepasă cu executare.

La finalul anului 2019, în ajunul Crăciunului, fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, de Tribunalul Bucureşti, la 3 ani închisoare cu executare în dosarul Giga TV.

În acelaşi dosar, fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului Laura Georgescu a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare.

De asemenea, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan a primit 3 ani şi 9 luni închisoare cu executare, iar Narcisa Iorga, fost membru CNA, a fost condamnată la 3 ani închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *