Shaormeria Dristor a luat foc. Oamenii din blocuri au fost evacuați

Un incendiu puternic a izbucnit la cea mai cunoscută shaormerie din Capitală, Dristor. S-a intervenit în forţă de către autorităţi pentru oprirea incendiului. Din primele informaţii, se pare că două persoane au fost intoxicate cu fum, iar alte zeci au fost evacuate.

Clipe de panică în această noapte în Bucureşti. Shaormeria Dristor Kebab a luat foc, în urma unui incendiu. Deocamdată, nu se ştie ce a dus la izbucnirea focului.
Incendiu puternic la Dristor Kebab

Incendiul violent a izbucnit miercuri dimineaţă în jurul orei 1 a.m., la Dristor Kebap de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, din Bucureşti. Pompierii au intervenit, dar deocamdată nu se cunosc detalii despre motivul izbucnirii incendiului.
Incendiu cu mai multe victime în Bucureşti

Ca urmare a incendiului, două persoane au fost intoxicate cu fum. Mai mult, alte zeci de persoane din locuinţele din zonă au fost evacuate. Incendiul care a izbucnit în interiorul restaurantului şi s-a extins şi la acoperişul construcţiei a afectat şi faţada unui bloc din apropiere.

Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale. Shaormeria Dristor Doner Kebap este unul dintre cele mai mari lanţuri de fast-food româneşti şi a început activitatea din 1999, iar în prezent are 17 locaţii în Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *