Și-au Spus „Adio”. Divorț În Lumea Mondenă!

Judecătoria Sectorului 1 a pronunțat astăzi divorțul dintre Laurette și controversatul om de afaceri Ciprian Nistor, condamnat la 15 ani de închisoare pentru înșelăciune.

Iata mesajul postat cu putin timp in urma de Laurette pe retelele de socializare:

„Astăzi s-a pronunțat divorțul,recunosc că nu a fost ușor cu ceva emoții chiar mai multe decât atunci cand m-am căsătorit ,îmi amintesc cu drag ziua în care am zis „Da”o căsătorie mult discutată și controversată ,însă în care eu am crezut ,sperând că soțul meu va veni acasă și ne vom bucura de toate lucrurile frumoase și de copii .Vreau sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine ,in tot acest timp ,sfaturi ,grija cu care ma suna in fiecare zi,lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la el si răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci cand treceam printr-o perioada urâta din viata,ii doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste toate greutățile vieții si sa ne vedem curând acasa.Iti multumesc pentru tot, Nistorică!”

Divorțul a fost cerut la sfârșitul anului trecut chiar de către Ciprian Nistor, din peitenciar, când a acuzat-o pe Laurette de infidelitate. În luna iunie, judecătorii le-au dat un termen pentru împăcare, însă lucrurile nu au mai putut fi remediate între cei doi.

„În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relaţiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, a scris Nistor în cererea de divorţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *