Siegfried Mureșan: Eugen Teodorovici, un ministru izolat în UE!

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a avut o replică pentru ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a sugerat că euroalesul ar fi agent secret al unui serviciu non UE.

„Resping atacurile mizerabile ale ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, lansate la adresa mea. Această atitudine nu arată altceva decât că actualul ministrul al Finanțelor încearcă să-și ascundă incompetența aruncând cu noroi în cei care fac lucruri bune pentru România. România are nevoie, acum mai mult decât oricând, de un ministru de Finanțe credibil. Vor urma negocieri complicate pe bugetul Uniunii Europene pentru următorii 7 ani. De capacitatea de negociere a Guvernului României depinde câte fonduri europene va primi România în perioada 2021 – 2017. România are nevoie de un ministru de Finanțe credibil, competent, nu un ministru de Finanțe care nu a fost capabil să prezinte la timp nici măcar proiectul de buget al țării noastre”, a transmis printr-un comunicat de presă, europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

El a mai spus că Eugen Teodorovici este „un ministru izolat în UE, care nu poate obține nimic pentru români în Europa și trebuie să-și dea demisia”.

„Credibilitatea lui Teodorovici este zero în Europa. Acest lucru a mai fost dovedit anul trecut și când, după 3 recomandări primite de Guvernul României de la Consiliul de Miniștri din UE privind nevoia de încadrare în ținta de deficit, Teodorovici a trimis în octombrie o scrisoare celorlalți miniștri în care prezenta promisiuni goale și măsuri neconvingătoare privind încadrarea în ținta de deficit. Această scrisoare nu a convins pe nimeni, astfel că Guvernul României a primit în decembrie un nou avertisment de la Bruxelles privind necesitatea de a lua măsuri urgente de încadrare în ținta de deficit”, a adăugat eurodeputatul liberal.

Eugen Teodorovici a declarat că a auzit informații la Bruxelles potrivit cărora Siegfried Mureșan ar fi colaborator al unor servicii anti-europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *