Simona Halep, de URGENŢĂ la spital!

Simona Halep a anunțat de curând că a fost nevoită să se opereze, din cauza unor probleme la nas, care nu o lăsau să respire. Acum, Halep este bine, însă are nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte de a-și relua activitatea fizică.

Simona Halep și-a anunțat susținătorii de pe rețelele de socializare că de o perioadă se confruntă cu probleme la nas, care s-au agravat în ultima vreme, în special atunci când s-a aflat în Statele Unite.

„Salutare tuturor! Așa cum unii dintre voi știți deja, am probleme cu nasul de o perioadă și acestea s-au agravat în perioada verii, mai ales când eram în Washington. Această problemă m-a împiedicat să respir corect și devenise și mai dificilă în timpul nopții, când mi se înfunda complet nasul.

Singura soluție pentru a rezolva problema a fost operația. Doctorul Daniel Popescu m-a operat și, de asemenea, mi-a fost făcută și o intervenție de chirurgie plastică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să mulțumesc și doctorului anestezist Uleia Alexa. Totul a decurs bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni în care să mă refac, înainte să desfășor activități fizice. Ne vom revedea în curând pe terenul de tenis!”, a spus Simona, alături de o fotografie în care se observă că a fost operată la nas.

De-a lungul carierei, Simona Halep s-a confruntat adesea cu probleme de sănătate, mai ales în timpul meciurilor de tenis, atunci când depunea extrem de mult efort.

În luna mai, Simona Halep s-a accidentat în primul set al duelului cu Danielle Collins de la WTA Roma. Tenismena a suferit o entorsă la nivelul gleznei, iar pentru a primi tratamentul corespunzător a zburat de urgență în Franța, pentru a efectua mai multe tratamente de recuperare sub coordonarea medicilor terapeuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *