SIMONA HALEP – NAOMI OSAKA, Sferturi INDIAN WELLS | Reacții din presa internațională după victoria Simonei cu Mertici

Simona Halep s-a calificat cu emoții în semifinalele de la Indian Wells.

Pe un vânt puternic, Simona s-a luptat doua ore și jumătate cu Petra Mertici, dar și cu ea însăși. Simona a avut din nou nevoie de Darren Cahill pentru a se calma, iar intervenția australianului a dat roade. În turul următor, Halep se bate cu Naomi Osaka, pe care a învins-o anul acesta la Australian Open.

Naomi Osaka a produs surpriza în sferturile de finală de la Indian Wells și a reuşit să o elimine pe Karolina Pliskova, favorita numărul 5, în faţa căreia s-a impus în două seturi, 6-2, 6-3, după o oră și 19 minute de joc.


„Simona Halep și-a invins din nou cel mai greu adversar”,
scrie Tennis Magazine.

„În general, tenismenii au de a face cu un singur oponent. Însă în ziua aceasta, Halep a avut trei: Martici, vântul și, așa cum am văzut deseori în trecut, ea”.


„Vizita lui Cahill s-a dovedit a fi asemănătoare cu cea a unei pastile care durează un timp pentru a da randament”,
a mai scris sursa citată.

Alte reacții din presa internațională:

„Numărul 1 mondial a tremurat un pic pentru calificarea în semifinale. Într-o întâlnire ‘deranjată’ de vânt, cele două tenismene au comis o sumedenie de erori neforțate (37 pentru Halep, 43 pentru Martic) ” – L’Equipe.

„Simona Halep s-a luptat cu vântul și cu un adversar cicălitor pentru a ajunge in semifinale la BNP Paribas Open. Cu acest succes, românca a ajuns la 18 victorii și doar o înfrângere în 2018” – ESPN.

„Favorita numărul 1, Simona Halep, a ajuns între primele 4 tenismene de la Indian Wells pentru a treia oarâ în carieră. Halep s-a luptat cu frustrarea, vântul și Martic pentru un loc în semifinale”
– WTA.

Sursa foto www.gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *