Simona Sensual se plânge că pandemia i-a distrus afacerea

 

Fosta bombă sexy Simona Sensual și-a deschis o mică afacere în Argeș, dar pandemia a afectat-o destul de rău. Mai mult, o angajată i-a murit de Covid-19, iar acum, în zonă, a fost identificat un focar al temutei tulpini Delta.

Simona Sensual, pe numele real Simona Suhoi, a deschis o fabrica de panificație într-o localitate din județul Argeș, zonă în care tulpina Delta a început să facă ravagii, existând o transmitere comunitară. Astfel, cazurile au început să se înmulțească, iar unul dintre cei cinci angajați ai vedetei a fost infectat și a decedat. Până în prezent în județul Argeș există 17 cazuri de infectare cu tulpina Delta, iar autoritățile monitorizează atent situația. Tot aici au existat și două decese de pacienți cu această tulpină.

Deși se află într-o zonă de risc, Simona Suhoi încă nu s-a vaccinat. Vedeta este sceptică în privința oricărui vaccin, din cauza unei experiențe neplăcute și preferă să mai aștepte până se va imuniza. „În 2019 am făcut un vaccin antitetanos, după ce am fost mușcată de un maidanez care sărise la cățelușa mea. Ulterior, timp de 7 luni am avut dureri musculare și abdominale, nimeni nu știa de la ce provin. Nu puteam nici să dorm de durere. Până la urmă un medic mi-a spus că ar putea fi o alergie de la unele substanțe din vaccin și mi-a prescris un program intens de detox. Abia după aceea m-am recuperat. Acum mă tem de orice vaccin. Nu sunt antivaccinistă, fiecare face ce vrea cu corpul lui, doar că eu am ales să nu mă vaccinez încă. Nu știu dacă am făcut COVID, nu am avut nici un fel de simptome”, a declarat Simona Suhoi, potrivit wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *