Sindicaliştii din educaţie resping oferta Guvernului. Greva continuă

Sindicaliştii din Educaţie, care au avut o nouă rundă de negocieri la Palatul Victoria, au transmis că angajaţii din teritoriu resping oferta Executivului, iar greva va continua. Guvernul a prezentat măsurile care vor fi luate, joi, printr-o Ordonanţă de Urgenţă.

”Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ şi Federaţia Sindicatelor din Educaţie «SPIRU HARET», în urma consultării organizaţiilor sindicale afiliate, au decis să nu acepte oferta Guvernului. Oferta a fost discutată cu sindicatele teritoriale, care la rândul lor au consultat membrii de sindicat. Majoritatea membrilor de sindicat, care sunt în grevă, a votat pentru continuarea acţiunii de protest”, au transmis, miercuri seară, cele două federaţii sindicale, într-un comunicat de presă comun, citat de News.ro.

 ”Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, alături de ministrul Educaţiei, Ligia Deca, ministrul Muncii, Marius Budăi, şi secretarul general al Guvernului, Marian Neacşu, au prezentat liderilor sindicatelor din Educaţie ordonanţa de urgenţă pe care Guvernul o va adopta în şedinţa de mâine, îndeplinind astfel cerinţele înaintate în baza mandatelor de negociere prezentate public”, a transmis, miercuri seară, Guvernul, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *