Sluga PSD, căţărată pe mii de euro în vârful CCR, Valer Dorneanu, reacţie de MAIDAN: Am un pic de fereală…

Președintele CCR, Valer Dorneanu, a avut joi seară, la Antena 3, televiziunea condamnatului Dan Voiculescu, o intervenție rară după ce în cursul serii premierul Ludovic Orban a lansat un nou tir de acuzații la adresa judecătorilor CCR pe care îi vrea schimbați din funcție și îi face ‘politruci’:

„L-am ascultat. Domnul Gadea, va marturisesc ca daca nu ar fi distinsii dvs invitati, oameni foarte importanti (lideri PSD, Pro Romania si UDMR), care s-au manifestat cu mare responsabilitate, as fi rezervat sa raspund. Am impresia ca dl premier are alt fel de pandemie impotriva mea si a CCR, incita opinia publica impotriva Curtii.
Din pacate am impresia ca scaunul a adaugat acelui cuvannt pandemie alte boli specifice. Il cunosc de ceva timp (pe Orban ) si am un pic de fereala sa folosesc cuvantul politruc. Stiu ca are ar studii la TCM Brasov. Nu stiu daca are si alte studii sa ne califice pe noi cum ne califica. Toti suntem profesionisti cu expertiza, nu putem fi catalogati ca politruci.
Imi pare rau ca incita populatia impotriva CCR, parca ea ar fi de vina pentru pandemie. Noroc ca impartim ‘vina’ cu Avocatul Poporului, Renate Weber.
In nicio tara un premier nu-si permite asemenea atacuri suburbane la adresa Curtii Constitutionale”

Ludovic Orban a lansat joi seara, la Digi24, un nou atac violent la adresa judecătorilor CCR! Premierul i-a numit politruci pe magistrații constituționali și a cerut schimbarea actualei componențe a Curții. Orban a mai declarat că deciziile Curţii Constituţionale a României (CCR) sunt abracadabrante şi că aceasta încalcă chiar Constituţia ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *