Slugile PSD fac încă legea în puşcării: Vîntu dezvăluie că ofiţerii de la Rahova au tăiat transmisiunea conferinţei lui Iohannis!

Halucinant. Conferinţa de presă a preşedintelui Klaus Iohannis a fost înteruptă în Penitenciarul Rahova unde se află şi Liviu Dragnea. Cel puţin aşa povesteşte Sorin Ovidiu Vîntu într-o postare pe Facebook.

„De votat, tot nu-i votez!

Am urmărit de la orele 18 până la orele 19 conferința de presă susținută de Iohannis. Din păcate, la orele 19, ofițerul de serviciu al Penitenciarului a întrerupt transmisia prin cablu, considerând că respectivul eveniment este lipsit de importanță, iar dreptul oricărui individ la informare este un moft care nu trebuie băgat în seamă. Până la ora la care am putut viziona respectiva conferință de presă, recunosc faptul că am fost șocat de prestația excelentă a domnului Iohannis. Exceptând repetitivitatea plicticoasă a temei anti PSD, răspunsurile acestuia au fost logice, coerente și pe alocuri chiar substanțiale și a reușit cu destulă îndemânare să intre neobservat în zona sloganurilor atunci când a fost întrebat despre abuzurile comise de securiști și justiție sau să paseze întrebările către alte zone de responsabilitate.

P.S. solicit public domnului Minstru al Justiției ca pe perioada derulării unor evenimente politice de mare însemnătate, să dea dispoziție ca programele TV să nu mai fie întrerupte. Prin aceste întreruperi se încalcă în mod clar prevederea constituțională care prevede dreptul oricărui individ la libera informare și obligația statului de-a i-l garanta.

Cum mama dracului îmi dai voie să votez, chiar mă îndemni s-o fac, dacă îmi anulezi dreptul să mă informez?

P.P.S. Indiferent de impresia pe care mi a provacat-o ceea ce am vazut din aceasta dezbatere, atitudinea mea despre domnul Iohannis rămâne neschimbată. Detest sa fie presedintele tarii mele”, a scris SOV pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *