Soarta Lui Maior Se Decide Mâine

Subiectul rechemării lui George Maior din funcția de ambasador al României în SUA revine în actualitate. Mâine, George Maior este chemat la Comisia de politică externă a Senatului, începând cu ora 13.00, pentru a da explicații în legătură cu scrisoarea transmisă autoritășilor române de către fostul primar al New York-ului și unul dintre avocații președintelui Donald Trump, Rudolph Giuliani prin care atacă instituții de cercetare penală din âara noastră și cu precădere DNA-ului.

Maior va trebui să dea explicații în Comisia de politică externă a Senatului despre activitatea sa în SUA, tot mai mulți lideri politici români spunând că Maior aduce deservicii șării noastre.

George Maior nu a taxat scrisoarea lui Giuliani, din contră, el luând demersul ca un rezultat al caracterului spumos al fostului primar din New York.

„Un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din Statele Unite, nu ştiu dacă mai e avocatul lui Donald Trump. În orice caz, ea este expresia unui lobby, iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia, asta vă spun clar” , declara George Maior despre demersul lui Giuliani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *