ŞOC. Clienții unor magazine și bănci din Sibiu, amenințați cu cuțitul! Agresorul a intrat în curtea Mitropoliei

Clienții unor magazine și bănci din Sibiu, amenințați cu cuțitul. Agresorul a intrat și în curtea Mitropoliei.. Pe lângă asta, inculpatul este acuzat de fapte similare comise asupra unui bărbat, chiar în curtea Mitropoliei Sibiu.

Faptele ar fi fost comise în decursul anilor 2020-2021, spun anchetatorii, care enumeră toate infracțiunile comise de sibian pe care le-au descoperit. Acum bărbatul a fost prins și arestat.

Pe 16 iulie 2020, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla într-un magazin, inculpatul ar fi scos un cuțit și ar fi avut un comportament agresiv față de angajații de acolo, lovind cu piciorul în ușa unui birou. Pe 18 ianuarie 2021, în jurul orei 16:00, pe când se afla într-o bancă din Sibiu, bărbatul ar fi scos un cuțit și ar fi adresat cuvinte injurioase la adresa angajaților și clienților băncii.

Mai apoi, pe 16 februarie 2021, în timp ce era în curtea Mitropoliei Sibiu, inculpatul ar fi agresat un bărbat, aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect contondent în diferite zone din suprafața corpului, iar pe 16 iunie 2021, în timp ce se afla într-un alt magazin, bărbatul a agresat un angajat care-i explica necesitatea de a purta o mască de protecție anti-COVID-19.

Joi, 4 august 2022, bărbatul din Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, vineri instanța de judecată urmând să propună luarea unei măsuri preventive. Dosarul va fi instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, conform Turnulsfatului.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *