HALUCINANT: 400 de elevi fac sport în sala de clasă. În sala de sport, PRIMARUL și-a făcut jacuzzi,piscină și saună! (VIDEO)

Peste 400 de elevi din comuna constănţeană Ciobanu fac orele de sport în sălile de clasă, pentru că primarul Tudorel Gurgu a amenajat în sala de sport a localităţii… un club de fitness cu piscină, jacuzzi, saună, bar şi aparate de forţă. Mai mult, se strofoacă să aducă și un maseur.

Tudorel Gurgu nu este la prima trăsnaie de acest fel. El a organizat petrecerea nunţii fiicei sale tot în sala de sport! Pentru ca nuntaşii să poată să îşi parcheze maşinile lângă sală, a fost distrus gardul dispensarului şi o parte din locul de joacă pentru copiii comunități!

VEZI AICI VIDEO REVOLTĂTOR:

400 de elevi din comuna constănţeană Ciobanu fac orele de sport în sălile de clasă, pentru că primarul Tudorel Gurgu a amenajat în sala de sport a localităţii un club de fitness cu piscină, jacuzzi, saună, bar şi aparate de forţă. Bomboana de pe coliva educaţiei de la Ciobanu a fost faptul că acelaşi primar a organizat petrecerea nunţii fiicei sale tot în sala de sport! Pentru ca nuntaşii să poată să îşi parcheze maşinile lângă sală, a fost distrus gardul dispensarului şi o parte din locul de joacă pentru copiii comunități!

Publicată de Ghimpele-tv.ro pe Marţi, 16 Octombrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *