ȘOCANT. Apărarea lui Politi: Nu merg să operez prin metrou și când văd o pacientă, sunt cu bisturiul pe ea!UPDATE: Rămâne în arest!

UPDATE: Matteo Politi rămâne în arest.

Avocatul falsului medic italian șochează prin declarațiile sale! Matteo Politi, italianul acuzat ca a practicat medicina fără drept, cere eliberarea din arest, după ce săptămâna trecută judecătorii au decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile pentru înșelăciune în formă continuată și simplă și de exercitarea fără drept a profesiei.

„Dacă pacientele nu se duceau la clinică, în mod evident nu aveau nici un pericol. Pe de altă parte, lăsarea în libertate a lui Matteo Politi nu reprezintă vreun pericol pentru vreo pacientă, pentru că nu el merge să opereze prin metrou și când vede o pacientă, este cu bisturiul pe ea. Ele s-au dus la clinică la el”, a declarat avocatul Daniel Ionașcu, avocatul lui Matteo Politi.

Matteo Politi ar fi obținut parafă de la DSP, iar acum funcționarele care i-au facilitat acest lucru sunt cercetate de procurori. De asmenea, Politi a obținut aviz de la Ministerul Educației deși a prezentat o diplomă falsă din Kosovo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.