ŞOCANT Bărbatul care se dădea salvamar şi pipăia fetiţe pe Litoral este MILITAR!

Bărbatul care a pipăit o fată în vârstă de şapte ani pe o plajă Constanţa şi care a fost reţinut joi seara era militar de 12 ani. A făcut ultima evaluare psihologică în 2019 şi nu a prezentat „comportamente dezadaptative în mediul militar”.

U.M. 01375 Constanţa a transmis că a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Constanţa cu privire la încălcarea legii de către caporal Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 2 septembrie a fost trecut în rezervă.

„Militarul a fost angajat în sistem în data de 5 mai 2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal. Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii. Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar”, se arată în comunicatul U.M. 01375 Constanţa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat joi, că poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea acestor fapte şi au deschis un dosar penal.

„Pe data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat de 38 de ani, ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public şi ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis IPJ Constanţa.

Fata respectivă are 7 ani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *