Șocant În Cazul Violarării Și Uciderii Esterei

Șocant, dar adevărat ! Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin purtătorul de cuvânt procurorul Bogdan Gabor, recunoaște că în cazul Esterei, fetița violată și ucisă în urmă cu 3 luni în Baia Mare, recunoaște că nu are suspecți în cauză, deși la începutul anchetei cercul de suspecți era destul de larg.

„Suspecţi în adevăratul sens al cuvântului nu există, există mai multe variante de lucru în acest caz. Suspect presupune, în limbaj de procedură penală, începerea urmăririi penale faţă de o persoană. Noi nu putem, ca şi procurori care avem cauza în instrumentare, să folosim astfel de termeni. Au fost audiate sute de persoane şi au fost ridicate spre comparaţie sute de mostre de ADN, dar nu apare vreo potrivire care să indice autorul. Se lucrează în mod constant în această cauză, este un caz foarte important, a fost vorba despre un omor cu un viol asupra unui minor, cu un impact mediatic important”, a declarat Bogdan Gabor.

Estera, fetița de 5 ani violată și ucisă cu bestialitate în Baia Mare, a fost deshumată de experții criminaliști după două săptămâni de la oribila crimă. Anchetatorii au prelevat noi probe ADN, pentru a fi comparate cu miile de profiluri pe care le au în sistem. Cu toate acestea, criminalul-violator se află încă în libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.