ŞOCANT. Dispărută Acum 6 Zile Din Spital, Găsită Moartă În …Curtea Spitalului!

Caz absolut șocant într-un spital din România! Victoria Trandafirescu (63 de ani) , o femeie internată la spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia a dispărut în urmă cu șase zile. După ce rudele au acuzat că spitalul muşamalizează cazul, brusc reprezentanţii spitalului au găsit femeia…moartă chiar în curtea spitalului!

Victoria Trandafirescu, dispărută pe data de 2 august din Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, din București. Ginerele femeii, Radu Muntean, a acuzat că repreyentanţii spitalului nu i-au pus la dispoziţie camerele video pentru a vedea cum a fost posibil ca femeia să iasă din spital fără să o vadă nimeni. Nici Poliţia nu ar fi fost ajutată de reprezentanţii spitalului. Ulterior, când familia a intrat în posesia unor filmări a putut obserba că femeia se plimba liniştită prin curtea spitalului şi nu a părăsit deloc perimetrul.

Astăzi, după 6 zile, polițiștii au găsit trupul femeii cu un câine antrenat. Urmând un traseu posibil, după imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au ajuns în spatele clădirii de toxicologie a unității medicale, unde au găsit trupul neînsufleţit.Potrivit primelor cercetări, pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.