ALERTĂ. ȘOCANT. Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis!

Fostul șef al DNA Timiș, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis în această dimineață, asta după ce s-a aruncat de la etajul șase al sediului DNA. În 2015, procurorul a fost anchetat de structura centrală a DNA în marele dosar în văzărilor fictive de imobile de către Primăria Timișoara. De altfel, Schiffbeck a fost obligat de CSM, în 2015, să renunțe la cariera în DNA și a fost nevoit să se întoarcă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

El nu a primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul DNA. „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării domnului procuror Schiffbeck Tamas de continuare a activităţii la Serviciul Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după încetarea mandatului în funcţia de procuror șef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul acestei structuri specializate. De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Schiffbeck Tamas la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara (unitate de parchet de unde provine), după încetarea mandatului în funcţia de procuror șef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data de 25.06.2015”, se arată în răspunsul CSM.

Ulterior, dosarul său a fost clasat, astfel că a revenit la DNA. În prezent, acesta nu avea probleme la serviciu, însă se confrunta cu mai multe probleme personale. Soția sa este grav bolnavă și este internată în Austria. Fostul procuror avea doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *