ȘOCANT. La Simfonia Lalelelor din Pitești, oficialii în paltoane, copiii puși să defileze îmbrăcați sumar la temperaturi de iarnă! (VIDEO)

Astăzi, la Piteşti a început a 42-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expoziţie florală din România. Deşi vremea a fost una foarte rece, temperatura nedepăşind opt grade Celsius, sute de copii de grădiniţă şi elevi au fost puşi să defileze îmbrăcaţi foarte sumar şi tremurând de frig în faţa a numeroşi oficiali, care au stat la o tribună.

În prima parte a paradei au fost puşi să defileze îmbrăcaţi sumar, doar în tricouri sau cămăşi şi pantaloni sau fustiţe, sute de copii de grădiniţă, notează jurnaliștii de la Adevărul. Parada copiilor de grădiniţă şi a elevilor în faţa oficialilor a durat aproape o jumătate de oră. Iar acesta nu a fost singurul moment delicat. La un moment dat, mai multe majorete au dansat minute în şir îmbrăcate doar în tricouri cu mânecă scurtă şi fustiţe. Asta în timp ce sutele de oficiali prezenţi, în frunte cu vicepremierul Ana Birchall, aveau paltoane, haine groase sau sacouri. Pe niciunul dintre cei prezenţi pe podium nu i-a deranjat faptul că sute de copii tremurau de frig, oficialii, în majoritate covârşitoare de la PSD, mulţumindu-se să aplaude şi să zâmbească. În total, cu tot cu pregătiri, micuţii, unii dintre ei veniţi de la ora 9 dimineaţa, au stat în frig mai bine de patru ore. Mai trebuie spus că pe podiumul amenajat în faţa Primăriei Piteşti s-au înghesuit zeci de politicieni locali, unii dintre ei băgându-se în faţa în detrimentul ambasadorilor invitaţi. La un moment dat, ambasadoarea Nigeriei s-a trezit că nu mai are loc pe podium, stând minute în şir undeva în spate. Primarul unei comune din Argeş i-a cedat în cele din urmă locul său.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *