ŞOCANT. Managerul Spitalului Braşov ameninţă medicii cu puşcăria! Legături cu interlopi

Dezvăluiri ale jurnaliştilor de la Libertatea! Numită pe 13 martie de către Consiliul de Administrație, tot pe 13, printr-una dintre primele decizii, managerul Dora Godri a vrut să se asigure că personalul nu va vorbi nimic.

Un document afișat la Spitalul de boli infecțioase din Brașov începând din 13 martie sună astfel: „Către TOT PERSONALUL SPITALULUI Vă atenționăm că este INTERZIS să divulgați orice informație în context epidemiologic (număr cazuri COVD-19, suspecți, confirmați, inclusiv propagarea de știri false. Orice informație se pedepsește conform legii în vigoare (chiar și închisoare). Singurele instituții abilitate sunt: Direcția Sanitară Publică și Instituția Prefectului Brașov”.

Documentul este semnat de managerul spitalului, Dora Godri, numită de Consiliul de Administrație chiar pe 13 martie. Șeful CA al Spitalului de Boli Infecțioase, unde se aduc bolnavii de Coronavirus din centrul țării, este Andrei Kadas, consilier județean ales pe listele PNL și demisionar de curând din partid în urma unui scandal public. Politicianul partener cu interlopii a ajuns să răspundă de spitale Andrei Kadas este un politician brașovean care a devenit un personaj cunoscut la scară națională după ce, în februarie 2020, el a acuzat „mascații” că au intrat la adresa greșită și că au percheziționat cu brutalitate casa soției și a copiilor săi. Consilierul ales pe listele PNL l-a numit „Gunoiule!” pe șeful poliției Brașov.

La câteva zile, s-au evidențiat afacerile și legăturile dintre politicianul Andrei Kadas și clanul Alexa, grupare de interlopi căutată în mai multe țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *